<H1> Prima Fresh </H1> |
<H2> Nové videorecepty na </H2> |
<H2> Dnešní tipy na vaření z </H2> |
<H2> Vybrané speciály </H2> |
<H2>
Recepty
</H2> |
<H2> Kolekce na Prima FRESH </H2> |
<H2> Pořady o vaření na iPrima.cz </H2> |
<H2> Nenechte si ujít z webů iPrima.cz </H2> |
<H3>
Chlebová polévka s pečenou cibulí, šalvějí a chlebovou drobenkou
</H3> |
<H3>
Jednoduché jablečné taštičky v tortille
</H3> |
<H3>
Zdravá špalda s omáčkou soubise, cibulí a vajíčkem podle receptu Báry Šimůnkové
</H3> |
<H3>
VE VARU: Jehněčí kotlety s gratinovanými brambory a kapustičkami podle Davida Šaška
</H3> |
<H3>
Novinky na trhu: velikonoční čokolády, vajíčka i další dobroty a raw ovocné kostky
</H3> |
<H3>
9 skvělých nápadů, jak v kuchyni využít starší chléb a pečivo
</H3> |
<H3>
Šťavnatá krkovice se zelím a bramborovým knedlíkem
</H3> |
<H3>
Odhalte velké tajemství italské kuchyně: Soffritto je základní stavební kámen mnoha jídel
</H3> |
<H3>
VE VARU: Dýňové velouté se smaženými kachními kroketami podle Pavla Sapíka
</H3> |
<H3>
Zapečené těstoviny se šunkou a sýrem
</H3> |
<H3>
Strouhaný tvarohový koláč
</H3> |
<H3>
Kuřecí kung-pao
</H3> |
<H3>
Karamelové střepy – vyzkoušejte savojskou sladkost ze tří ingrediencí
</H3> |
<H3>
Tradiční recept na britské scones – křehké máslové bochánky se podávají s hustou smetanou a jahodami
</H3> |
<H3>
Hráškovo-fenyklová krémová polévka s piniovými oříšky
</H3> |
<H3>
VE VARU: Pečený dančí hřbet s hlívou, broskvemi a omáčkou Grand Veneur z lesního ovoce podle Pavla Sapíka
</H3> |
<H3>
Jak je to s českým trdelníkem? Pochází z oblasti se strašidelnou pověstí
</H3> |
<H3>
Lívance s kumkvatem, kardamonem a skořicí
</H3> |
<H3>
Jahodový dezert se zmrzlinou
</H3> |
<H3>
Makrela s bramborem a šalotkama
</H3> |
<H3>
VE VARU: Restovaná husí játra s houbami a cizrnou na topince podle Pavla Sapíka
</H3> |
<H3>
Telecí šiška s citronovým přelivem podle Vintage Kitchen
</H3> |
<H3>
Vaříme pro děti: Desetiminutová rajčatová polévka s těstovinami, na které si pochutnají i rodiče
</H3> |
<H3>
VE VARU: Jehněčí tikka masala se smaženými puri plackami
</H3> |
<H3>
Zero waste sušenky z domácí strouhanky a čokolády
</H3> |
<H3>
Chlebová polévka s pečenou cibulí, šalvějí a chlebovou drobenkou
</H3> |
<H3>
Zabijačková prdelačka s kroupami – ryze česká specialita zahřeje a dodá sílu
</H3> |
<H3>
Jednoduchý kachní kaldoun s kořenovou zeleninou a květákem
</H3> |
<H3>
Husí kaldoun s drůbky, játrovými knedlíčky, domácími nudlemi a zeleninou
</H3> |
<H3>
Fazolová lokšová polévka ze Slovácka
</H3> |
<H3>
Mléčná polévka s fazolovými lusky a koprem podle Pava Berkyho a jeho maminky
</H3> |
<H3>
Velikonoční polévka šmigrustovka s uzeným masem a křenem
</H3> |
<H3>
Poctivá domácí česnečka s bramborem
</H3> |
<H3>
Pečené brambory grenaille s pestem z medvědího česneku
</H3> |
<H3>
VE VARU: Zvěřinová terina s dýňovo-pomerančovým konfitem podle Pavla Sapíka
</H3> |
<H3>
Jaro se blíží! Připravte si do zásoby osvědčené sladké recepty s mrkvičkou
</H3> |
<H3>
Pikantní tataráček z pivního sýra - perfektní chuťovka k vychlazenému žejdlíku
</H3> |
<H3>
VE VARU: Mousse z bílé čokolády s citronovým sorbetem a ovocem
</H3> |
<H3>
Avokádo
</H3> |
<H3>
Česká kuchyně
</H3> |
<H3>
Květák
</H3> |
<H3>
Bejkn Bistro burger s trhaným hovězím masem, dipem z modrého sýra a malinovo-hořčičnou aioli
</H3> |
<H3>
Skromně a chutně: Zdravé francouzské brambory se šunkou a hráškem
</H3> |
<H3>
Italské passatelli s parmazánem: Vyzkoušejte chuť tradice z Emilia-Romagna
</H3> |
<H3>
VE VARU: Kokosová panna cotta s mangem a maracujou podle Marca Giampaoliho
</H3> |
<H3>
Novinky na trhu: voňavá koření, velikonoční dobroty a müsli tyčinky
</H3> |
<H3>
VE VARU: Tortellini s náplní z prosciutta a telecího masa s parmazánovou fondutou podle Riccarda Lucqueho
</H3> |
<H3>
Jednoduché jablečné taštičky v tortille
</H3> |
<H3>
VE VARU: Jehněčí kotlety s gratinovanými brambory a kapustičkami podle Davida Šaška
</H3> |
<H3>
Zdravá špalda s omáčkou soubise, cibulí a vajíčkem podle receptu Báry Šimůnkové
</H3> |
<H3>
Podmanivá ovocná chuť, které nebudete mít nikdy dost. Ochutnejte koktejl od Matěje Nováčka
</H3> |
<H3>
VE VARU: Italská rybí polévka Cacciucco Livornese podle Marca Giampaoliho
</H3> |
<H3>
Chlebová polévka s pečenou cibulí, šalvějí a chlebovou drobenkou
</H3> |
<H3>
Pikantní tataráček z pivního sýra - perfektní chuťovka k vychlazenému žejdlíku
</H3> |
<H3>
Výborná a zdravá: Dršťková polévka z hlívy ústřičné
</H3> |
<H3>
Skromně a chutně: Chléb s karamelizovaným banánem a tvarohem
</H3> |
<H3>
Bejkn Bistro burger s trhaným hovězím masem, dipem z modrého sýra a malinovo-hořčičnou aioli
</H3> |
<H3>
VE VARU: Hráškové risotto s krevetovým tatarákem a sýrem stracciatella podle Marca Giampaoliho
</H3> |
<H3>
Pečeme hezky česky aneb nejoblíbenější domácí moučníky
</H3> |
<H3>
Super nápady na výborná jídla, která uvaříte za pár kaček
</H3> |
<H3>
Škola vaření: Nejoblíbenější jídla připravte podle návodných video receptů
</H3> |
<H3>
Připravte si výtečné pomazánky z tvarohu a čerstvých sýrů
</H3> |
<H3>
Objevte Shichimi Togarashi: Japonská směs koření je všestranná a plná chutí
</H3> |
<H3>
VE VARU: Panettone s krémem zabaione a višněmi podle Marca Giampaoliho
</H3> |
<H3>
Consommé – dvojitý drůbeží vývar je královnou mezi polévkami
</H3> |
<H3>
Všestranné pomelo: Kulinářská lahůdka i zásobárna zdraví
</H3> |
<H3>
Zapečený sendvič se sýrem, hořčicí a karamelizovanou cibulí s rumem
</H3> |
<H3>
VE VARU: Torta da credenza s pistáciemi a pomerančovou kůrou
</H3> |
<H3>
VE VARU: Kynutá focaccia pugliese s cherry rajčátky a olivami
</H3> |
<H3>
Naučte se trik, díky kterému listová zelenina a bylinky vydrží v lednici mnohem déle
</H3> |
<H3>
Bò kho – Vietnamské pomalu vařené hovězí s citronovou trávou, badyánem a kořenovou zeleninou
</H3> |
<H3>
Výborná a zdravá: Dršťková polévka z hlívy ústřičné
</H3> |
<H3>
Génius a dobrý parťák. Kolegové vzpomínají na autora legendární reklamy, zemřel na rakovinu
</H3> |
<H3>
12 zlatých rad: Co milují a co nesnášejí jednotlivá znamení zvěrokruhu?
</H3> |
<H3>
Dracéna voňavá je na první pohled obyčejná pokojovka, překvapí ale voňavými květy
</H3> |
<H3>
Které dvojice spolu dojdou až do svatby? Tato znamení zvěrokruhu tvoří ideální páry
</H3> |
<H3>
Eva Burešová a Přemek Forejt popsali, jak si užívají nové bydlení na vesnici
</H3> |
<H3> Populární témata </H3> |
<H4>
VE VARU: Pikantní penne all' arrabbiata se sušenými rajčaty
</H4> |
<H4>
Tip na rychlou večeři: Těstoviny s květákovou omáčkou a křupavou drobenkou podle Jamieho Olivera
</H4> |
<H4>
Karamelové střepy – vyzkoušejte savojskou sladkost ze tří ingrediencí
</H4> |
<H4>
Tradiční recept na britské scones – křehké máslové bochánky se podávají s hustou smetanou a jahodami
</H4> |
<H4>
VE VARU: Pečený dančí hřbet s hlívou, broskvemi a omáčkou Grand Veneur z lesního ovoce podle Pavla Sapíka
</H4> |
<H4>
VE VARU: Restovaná husí játra s houbami a cizrnou na topince podle Pavla Sapíka
</H4> |
<H4>
VE VARU: Dýňové velouté se smaženými kachními kroketami podle Pavla Sapíka
</H4> |
<H4>
Skromně a chutně: Zdravé francouzské brambory se šunkou a hráškem
</H4> |
<H4>
Domácí limoncello – italský citronový likér zvládnete snadno vyrobit sami
</H4> |
<H4>
Ginger shot s citrusy a kurkumou
</H4> |
<H4>
Mušle na thajském curry od Jitky z Divokého Bistra
</H4> |
<H4>
VE VARU: Tuňáková tagliata s mozzarellou a emulzí z rajčat a mučenky podle Riccarda Lucqueho
</H4> |
<H4>
VE VARU: Dýňové velouté se smaženými kachními kroketami podle Pavla Sapíka
</H4> |
<H4>
Hráškovo-fenyklová krémová polévka s piniovými oříšky
</H4> |
<H4>
VE VARU: Kynutá focaccia pugliese s cherry rajčátky a olivami
</H4> |
<H4>
VE VARU: Pinsa alla romana aneb obložený chléb s mortadelou a pistáciovým pestem podle Marca Giampaoliho
</H4> |
<H4>
VE VARU: Hráškový krém s ricottou podle Marca Giampaoliho
</H4> |
<H4>
Jahelník – houbový a švestkový podle Vintage Kitchen
</H4> |
<H4>
Valentýnské jahodové tiramisu podle Coolinářky
</H4> |
<H4>
Banana bread – jednoduchý recept na banánový chlebíček s ořechy a čokoládou
</H4> |
<H4>
VE VARU: Italský salát Panzanella s krutony ze zbylého chleba podle Marca Giampaoliho
</H4> |
<H4>
VE VARU: Vietnamský salát z nezralého manga s bylinkami a arašídy podle Marcely Vuong
</H4> |
<H4>
Jahelník – houbový a švestkový podle Vintage Kitchen
</H4> |
<H4>
Roastbeef s koňakovou omáčkou podle Coolinářky
</H4> |
<H4>
Teď vaří šéf!
</H4> |
<H4>
Karolína, domácí kuchařka
</H4> |
<H4>
Ohnivý kuře
</H4> |
<H4>
Léto s Italem
</H4> |
<H4>
Ano, šéfe!
</H4> |
<H4>
Hrdina kuchyně
</H4> |
<H4>
Jak to bylo, šéfe?
</H4> |
<H4>
S Italem v kuchyni
</H4> |
<H4>
Rozpal to, šéfe!
</H4> |
<H4>
Šéf na grilu
</H4> |
Social
Social Data
Cost and overhead previously rendered this semi-public form of communication unfeasible.
But advances in social networking technology from 2004-2010 has made broader concepts of sharing possible.