<H1> | <H2> | <H3> | <H4> | <H5> | <H6> |
---|---|---|---|---|---|
1 | 3 | 0 | 10 | 0 | 0 |
<H1> saggis.cz - kvalitní vína, koktejly, funkční nápoje </H1> |
<H2> Přihlášení k vašemu účtu </H2> |
<H2> Poslední hodnocení </H2> |
saggis.cz - kvalitní vína, koktejly, funkční nápoje | saggis.cz
saggis.cz/
⚡Objevte svět prémiových nealkoholických vín a koktejlů. ✅ Na kocovinu nabízíme přírodní odbourávač Alcohol Killer.⭐ Doplňte sklípek kvalitními víny z Francie.
https://www.facebook.com/tr?id=383424652665653&ev=PageView&noscript=1 |
//googleads.g.doubleclick.net/pagead/viewthroughconversion/676149938/?value=0&guid=ON&script=0 |
Text content size | 3853 bytes |
Total HTML size | 88349 bytes |
Domain Age: Nedostupné
Created Date: Nedostupné
Updated Date: Nedostupné
Expiry Date: Nedostupné
Your connection limit exceeded. Please slow down and try again later. |
Saggis.cz desktop website speed is medium range. Page speed is important for both search engines and visitors end.
Domains (TLD) | Status |
---|---|
saggis.com | Already Registered |
saggis.net | Available |
saggis.org | Available |
saggis.biz | Already Registered |
saggis.us | Available |
Domains (TLD) | Status |
---|---|
sagis.cz | Available |
qaggis.cz | Available |
waggis.cz | Available |
eaggis.cz | Already Registered |
zaggis.cz | Available |
Saggis.cz mobile website speed is medium range. Page speed is important for both search engines and visitors end.
Server IP | Server Location | Service Provider |
---|---|---|
185.64.219.37 | CzechiaTimezone | VSHosting s.r.o.Organization |
Anchor | Type | Follow |
---|---|---|
Nová registrace | Internal Links | Nofollow |
Zapomenuté heslo | Internal Links | Nofollow |
Přihlásit se přes Facebook | Internal Links | Nofollow |
Pokračovat do košíku | Internal Links | Nofollow |
Všeobecné obchodní podmínky | Internal Links | Dofollow |
http://saggis.cz/action/Social/login/?provider=Facebook |
Social
Social Data
Cost and overhead previously rendered this semi-public form of communication unfeasible.
But advances in social networking technology from 2004-2010 has made broader concepts of sharing possible.