<H1> </H1> |
<H1> Polední menu 28.2. - 6.3.2022Oběd jako od maminky každý den od 11:00 do 15:00 </H1> |
<H1> O SLEZSKÉ KRČMĚPoctivá domácí kuchyně okořeněná tím nejlepším z tradic Těšínského Slezska </H1> |
<H1> Vaříme hezky slezskyÚtulný interiér, klidná zahrádka, idylické prostředí lesoparku a to nejlepší ze slezské, moravské i české kuchyně. Taková je naše restaurace Slezská Krčma v Třinci. </H1> |
<H1> RezervaceStůl vám zarezervujeme na čísle 601 529 322. Pro rezervaci větších soukromých akcí využijte tento formulář. </H1> |
<H1> Dárkové poukazyObjednejte si dárkový poukaz. Vyzvednout si ho můžete kdykoliv u obsluhy, stačí vyplnit požadované údaje. </H1> |
<H1> GALERIENávštěva u nás je zážitek nejenom pro chuťové pohárky, posuďte sami. </H1> |
<H1> O nás </H1> |
<H1> Najdete nás na Facebooku </H1> |
<H1> Zůstaňme v kontaktu </H1> |
<H3>
Správná volba
</H3> |
<H3>
Nádherně strávený večer
</H3> |
<H3>
Doskonała kuchnia
</H3> |
<H3>
Delicious
</H3> |
<H4> Česneková polévka </H4> |
<H4> Hovězí vývar s nudlemi </H4> |
<H4> Hovězí vývar s masem a nudlemi </H4> |
<H4> 100gr „Krůtí dijonský plátek" </H4> |
<H4> 120gr „Svíčková na smetaně“ </H4> |
<H4> 350gr „Italské špagety“ </H4> |
<H4> 150gr Nadívaná panenka „Šéfkuchaře" </H4> |
<H4> 120gr Smažený sýr „Gouda“ </H4> |
<H4> 100gr Smažený vepřový nebo kuřecí řízek </H4> |
<H4> „Kozí brada" </H4> |
<H4> Hovězí vývar s nudlemi </H4> |
<H4> Hovězí vývar s masem a nudlemi </H4> |
<H4> 150gr „Moravský vepřový vrabec" </H4> |
<H4> 350gr „Kuchtíkova hrouda" </H4> |
<H4> 100gr Kuřecí na rajčatech </H4> |
<H4> 150gr „Holandský řízek" </H4> |
<H4> 350gr „Ohnivý vepřový stryk " </H4> |
<H4> 120gr Smažený sýr „Gouda“ </H4> |
<H4> 100gr Smažený vepřový nebo kuřecí řízek </H4> |
<H4> Mrkvový krém s hráškem </H4> |
<H4> Hovězí vývar s nudlemi </H4> |
<H4> Hovězí vývar s masem a nudlemi </H4> |
<H4> 120gr „Tradiční rajská omáčka" </H4> |
<H4> 120gr „Thajské vepřové nudličky" </H4> |
<H4> 100gr Kuřecí prso na smetaně s bazalkou </H4> |
<H4> 350gr „Hříbkové ragů těstoviny" </H4> |
<H4> 350gr „Selská pánev" </H4> |
<H4> 120gr Smažený sýr „Gouda“ </H4> |
<H4> 100gr Smažený vepřový nebo kuřecí řízek </H4> |
<H4> „Bramboračka" </H4> |
<H4> Hovězí vývar s nudlemi </H4> |
<H4> Hovězí vývar s masem a nudlemi </H4> |
<H4> 260gr „Babiččino pečené kuře“ </H4> |
<H4> 120gr „Gorolská vepřová směs" </H4> |
<H4> 350gr „Bazalkové těstoviny" </H4> |
<H4> 150gr „Segedínský guláš“ </H4> |
<H4> 150gr „Kuřecí steak od selky" </H4> |
<H4> 120gr Smažený sýr „Gouda“ </H4> |
<H4> 100gr Smažený vepřový nebo kuřecí řízek </H4> |
<H4> „Frankfurtská polévka" </H4> |
<H4> Hovězí vývar s nudlemi </H4> |
<H4> Hovězí vývar s masem a nudlemi </H4> |
<H4> 150gr „Řezníkovo uzené“ </H4> |
<H4> 3ks „Volská oka“ </H4> |
<H4> 120gr Vepřové na másle a kmínu </H4> |
<H4> 100gr Kuřecí na roštu s citrónovým smetanovým přelivem </H4> |
<H4> 350gr Penne s pestem ze sušených rajčat, rukolou a parmazánem </H4> |
<H4> 150gr Krůtí steak v medové chilli omáčce </H4> |
<H4> 100gr Smažený vepřový nebo kuřecí řízek </H4> |
<H4> „Horalská smetanová polévka" se žampióny, masem a zdobená zakysanou smetanou </H4> |
<H4> 250gr Sirloin steak s demi glace a zeleným pepřem </H4> |
<H4> 200gr „Selská marinovaná panenka” </H4> |
<H4> 200gr „Staročeský krůtí steak“ </H4> |
<H4> 150gr „Kuřecí nudličky s nivou” </H4> |
<H4> 150gr „Babiččina domácí svíčková“ </H4> |
<H4> "Horalská smetanová polévka" </H4> |
<H4> 250gr Sirloin steak s demi glace a zeleným pepřem </H4> |
<H4> 200gr „Selská marinovaná panenka” </H4> |
<H4> 200gr „Staročeský krůtí steak“ </H4> |
<H4> 150gr „Kuřecí nudličky s nivou” </H4> |
<H4> 150gr „Babiččina domácí svíčková“ </H4> |
Social
Social Data
Cost and overhead previously rendered this semi-public form of communication unfeasible.
But advances in social networking technology from 2004-2010 has made broader concepts of sharing possible.